Training

 

Bij een traditionele puppycursus staat u op een vast tijdstip per week op een hondenveld samen met nog zes of zeven andere mensen met hun honden. Vaak krijgt u tijdens zo'n cursus maximaal tien minuten aandacht van het uur dat de cursus duurt. De rest van de tijd moet uw hond zich netjes gedragen. En kunt u een keer niet komen, dan krijgt u het geld van die dag niet terug. Dit is precies waarom mensen mij vragen voor privé puppycursus.

Wilt u (gewoon) iets samen met uw hond doen?
Wilt u uw hond de basiscommando's leren?
Wilt u uw hond uitlaten zonder over straat getrokken te worden?
Luistert uw hond slecht op straat?

Hondenleraar verzorgt privé gehoorzaamheids training op maat. Privé les is mogelijk, maar ook training van duo's is mogelijk. Ik kom daarbij naar u toe, u hoeft dus niet naar een hondenvereniging te rijden.
Tijdens de training wordt de hond op een aangename en positieve manier de verschillende oefeningen aangeleerd. De voordelen voor u op een rijtje:

  • Training in uw eigen wijk op een veldje of pleintje, u hoeft zelf niet te rijden.
  • Op een tijdstip dat het u uitkomt.
  • De training wordt geheel aangepast aan uw eigen wensen.
  • U rekent af per keer, geen abonnement of prijs voor een gehele cursus.
  • Kunt u een keer niet? Geen probleem. Laat het op tijd weten en we maken gewoon een nieuwe afspraak.
Wilt u liever een andere training volgen, zoals een speurtraining, clickertraining of fietstraining? Ook dat is mogelijk. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u geïnteresseerd in de hierboven beschreven trainingen, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam:


Adres:


Postcode:


Woonplaats:


E-mail:


Telefoon:
Free Dreamweaver template created with Adobe Dreamweaver